logo
nyheter
Stacks Image 190
Kreativ Undervisning / Nyheter

Lag eBok i klasseommet med Elevforlaget!

Mange elever kan føle det noe meningsløst å skrive en novelle, artikkel eller historie på skolen i viten om at kun læreren vil lese det. Hva med å øke skrivegleden, slå ihjel en hel rekke kompetansemål og kunne tjene penger til klassekassa i samme slengen?

Elevforlaget er et samarbeid mellom Forleggerforeningen og alle de store skolebokforlagene med formål å øke bevisstheten om opphavsrett, samtidig som å gi innsikt og kunnskap i det å skrive en bok.

Som lærer kan du få hjelp til å planlegge og skreddersy et undervisningsopplegg med mange fagressurser tilgjengelig slik at dere kan gjennomføre et skriveprosjekt i ett eller flere fag! 

Elevene må gå gjennom en redaktøreksamen før de får publisere på Elevforlaget. Eksamen går ut på at elevene skal kjenne til opphavsrett, kildekritikk og personvern. 

Etter endt eksamen, skriving av bok og ferdigstilling av bok, kan boken publiserers i Elevforlagets bokhylle, distribueres digitalt, trykke opp boken og eventuelt selge den til inntekt for klassekassa eller andre formål.

Her er en video som gir litt mer informasjon om hva Elevforlaget er:

Les mer og prøv deg på Elevforlaget.no

blog comments powered by Disqus

Logg inn